pondělí 18. března 2013

Super Krno akce 16.-17.3.2013

   V sobotu jsme se @Zatnaktel vyrazili do Brna za @rionka. Kupodivu jsme tentokrát dojeli napoprvé a v pořádku bez žádné psychycké újmy, jako například při cestě na LinuxAlt... =)

   Večer jsme navštívili naši oblíbenou čajovnu. Samozřejmě jsem si cestou uvědomila, že jsem ten foťák, co jsem táhla až do Brna nechala u ségry! Což ve finále vlastně ani nevadilo, protože jako správná úchylná fotografická rodina má každý člen minimálně jeden foťák. Na nádru jsme si dali sraz s @Dejv92 a @ruzovaveverka a vyrazili směr čajovna.
   Poté, co nás konečně usadili na naše rezervované místo, mohla začít zábava. Sice jsme z původního tématu "Anglická čajovna" kapku odbočili, ale i tak bylo veselo. Veseleji bylo ještě víc, když Luc (@ruzovaveverka) volala domů, že nestíhají autobus, protože jim zatím neujel, ale brzo ujede, že dojedou až v 9 a může za to Dejv.

   Po čajovně jsme měli ještě jeden sraz. Byl to přesněji bowling s @Jesisem, @evisek_net a @danextsux, se kterými se do té doby znala jenom Rionka.
   Dejv a Luc nás kousek šalinou doprovodili a my dorazili na bowling. Nexus už na nás z dálky halekal a vedl do podivného modrými neony osvětleného pajzlu s barem.
   Třešnička na dortu byla, když jsem si až tam uvědomila, že jsem v čajce nechala mobil! Naštěstí na ně měla ségra číslo a Nex dojel autem...
Mezi tím jsme my 4 začali hrát. Bylo u toho značně veselo, protože to údajně nekteří zkoušeli poprvé.
   Když dojeli přidali se k nám. Po bowlingu jsme zapadli do nějaké kubánské restaurace, kde jsme se pořádně pobavili a hlavně nadlábli.

Druhý den jsme strávili s dětmi a krysami... =)

 
Bratr si s dětmi rozumí =D

Rionka a její krysatosti

Žádné komentáře:

Okomentovat