úterý 3. února 2015

48/52

Je to šílené, ale je to tak, už se to dá odpočítat na prstech jedné ruky. Tohle je totiž 5. článek od konce. To znamená, že přesně za měsíc tento projekt končí.
Dneska sem napíšu o lidech, kterých si nesmírně vážím, protože u nich můžu bydlet. Jsou to domácí a vlastně celá jejich rodinka. Jsou moc hodní a pohostinní. Mají včely, hromadu medu, medovinu a tekutý jablka, před Vánoci i jmelí, na zahrádce domeček se skluzavkou, houpačku na stromě, samorožíhací barevný světýlka na růžičkách, třešeň, ze které mně loni shnila Barborka, momentálně ještě jednoho rozchňaptlanýho sněhuláka a taky 4 malý děti.
Doma se pořád něco děje. Když se děti náhodou za doprovodu hurónského řevu neřítí po schodech a nebouchá někdo dveřma, tak aspoň hučí nejmladší Týna, která se bez toho aspoň jedenkrát denně prostě neobejde. Nejveseleji je, když mají nahoře dětskou párty. To tam nejsou 4, ale klidně i 10 dětí. To se ale za mého pobytu zatím stalo jenom asi 2x.
Na to, že mají tolik dětí, jsou hodně aktivní. Možná i právě proto. Nejvíc mě fascinuje, když vždycky někam jedou. Začne to šíleným dupáním po schodech, hulákáním, pak děti naskáčou do auta kufrem, rodiče dveřma a pila pali! No a když se vrací, tak je to to samý, akorát v opačným pořadí.
Mám je ráda. =)





Žádné komentáře:

Okomentovat