úterý 3. března 2015

52/52

Rok utekl tak rychle, jako voda v mé oblíbené olomoucké řece a čas konce dalšího projektu právě klepe na dveře. Byl to celkem úspěšný rok, když se na to tak zpětně dívám. Nejšílenější bylo ale zaručeně jeho zakončení. Bylo úžasné a zároveň hodně těžké. Ale jistě bude na co vzpomínat.

V tomto posledním článku napíšu o něčem, co tu (světe div se!!!) ještě nebylo a přes to se to tady kolem toho pořád motá a je to ta hlavní věc, kvůli které jsem tento projekt zakládala. Některým už to možná šrotuje. Ano, je to škola!
Musím uznat, že nepatřím k těm nejvzornějším a nejzapálenějším studentům, kteří školou doslova žijí, ale nejhorší to se mnou taky není. =) Mám za sebou polovinu bakalářského studia a teď už i spíš více než méně úspěšné zkouškové (tzn. ne tak úspěšné, jak bych ráda, ale ještě žiju). Přesto sama o sobě po těchto 3 semestrech stále tvrdím, že su "muzikolog hadra". =)

Doufám, že i tento semestr úspěšně překlepu a dožiju se prázdnin. Přeju to i ostatním studentům, kteří tento blog čtou, děkuju nejen jim za přízeň, která doufám bude i po skončení projektu pokračovat. Další projekt se sice rozjet momentálně nechystám, ale na blog budu psát pořád. Budu pokračovat v seriálu Ivuncův kuchyňský koutek, na který už teď mám rozepsány 3 články, docentovy džouky a definici ňuchňavosti dopisuju pořád a co bude navíc, to se ještě uvidí.

Přeju vám ňuchňavý další rok. Celý seznam článků tohoto projektu najdete ZDE.

A loučí se i maskot tuxinka =)

1 komentář: