neděle 4. března 2012

Letošní plesy

Letos jsem překonala svůj rekord. Byla jsem na 3 plesech. První byl Jedovnický lidový ples 13.1. Hrála kapela Pohoda. Předtančení byla polonéza.

 Foto Maruška Hasoňová


   Další ples byl 28.1. v Kunštátě, kde jsem se stala Díky Dankovi a MKD spoluorganizátorkou, takže jsme dělali výzdobu, nafukovali jsme kilo balónků, chystali jednohubky na stoly a jelikož jich zbylo hodně, tak jsme se i pořádně najedli. Taky jsme dostali zdarma večeři. 
   S Dankem jsme dostali na starosti obsluhovat kapelu, takže jsme jim pořád nosili piva, protože nejhorší je uschlej hudebník! Hrála kapela Nonus, slyšela jsem ji poprvé, hráli dobře a narozdíl od Pohody mají aspoň bicí!
   Taky jsme prodávali losy. Protože byla velmi bohatá tombola, losů byla tuna, ale lidí byla prý polovina než obvykle, takže bylo dost obtížné prodat všechny losy po 10 korunách. Když už nebylo možné je prodat, museli jsme je slevnit na 5 Kč. Nakonec jsme je prodali všechny, ale dalo to hodně zabrat. 
   Byly tam 3 taneční vystoupení. První na téma Pomáda, další na téma 101 dalmatinů a třetí bylo na Útěk z vězení.
   Losy jsem si nekupovala, ale nakonec jsem si domů odvezla 2 výhry. Od Danka ponožky a od Vítka dort. =)

Danek, Pavel a Vítek - spoluorganizátoři z MKD před svým plakátem

Bodyguardi u kasy

Detail dortu


   Třetí ples byl v Petrovicích 11.2. Pozvala nás tam Kamča. Hrála kapela Triokent - tři lidi, co zpívali do demo nahrávek puštěných na klávesách. Takže se s hudebním zážitkem opravdu nijak moc chlubit nebudu, protože bylo poznat, že si to zvučili sami. Maximálně můžu říct, že jsem měla ještě hodně dlouho zalehlý uši. 
   Zato tombolu měli bohatou. Koupila jsem si 2 losy a samozřejmě nic a pak mně Danek dal 2 stovky, ať koupím další losy. Pečlivě jsem vybírala všech 40 losů jeden po druhým a tak jsem se snažila. Když to Danek potom rozbaloval, druhý los byl výherní (vyhrál kartáček na zuby), ale zbytek už nic. Já prostě nemám štěstí na výhry. Taky nám na minulém plese 2x vyšlo, že máme štěstí v lásce. =)
   Byly tam taky 4 taneční vystoupení. Latinskoamerické tance, Zoro, Hříšný tanec a Akvabely. Petrovičtí akvabelisté pod vedením Jarušky Vintrové se opravdu vyznamenali. =)

Kamča nakonec vyhrála koště, takže měla aspoň na čem odletět domů =)

4 komentáře:

  1. Musim si rejpnout, oprav si obcasny chyby, u toho se hodi si fakt vickrat precist to, co napises, ale jinak dobry, i fotky na rajceti dobry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá rada - taky někdy přepisuju článek natřikrát, protože mám pocit, že je v pořádku a následně zjistím, že "se" něco přehlédnulo. (((o:

      Vymazat
  2. na druhou stranu, bratře, uznej, že ty máš těch chyb na blogu víc. Ivunec má slušnou stylistiku, nechť píše víc, budu si to chodit prohlížet!

    OdpovědětVymazat